(VOL) Lunch & Learn: hoe ontwikkel ik een digitale strategie?

Datum: 9 november 2023
Tijd: 12:00 - 13:00 uur
Locatie: Online

Hoe ver is jouw erfgoedorganisatie met je digitale strategie? In de komende subsidieperiode is een digitale strategie belangrijker dan ooit. Reflecteren op je digitale aanpak is namelijk steeds vaker onderdeel van de voorwaarden. Benieuwd hoe je zo’n digitale strategie ontwikkelt? Tijdens deze gratis Lunch & Learn helpen de adviseurs van DEN je verder op basis van de Digitale Transformatie Scan.

Voor wie?

Deze Lunch & Learn is voor iedereen die na het invullen van de Digitale Transformatie Scan nog vragen heeft. Wellicht over de termen die voorbijkomen en hoe je die kan relateren aan je eigen organisatie en doelen of hoe je nu de uitkomsten van de scan in concrete acties kan vatten.

In één uur tijd beantwoorden we je vragen, leer je van andere deelnemers en krijg je handvatten om digitale transformatie in de praktijk vorm te geven. We geven uitleg over handige tools zoals onze zelfstudiemodule Hoe schrijf ik een digitale strategie en laten zien hoe een digitale strategie jouw organisatie toekomstbestendig maakt.

Wat kun je doen ter voorbereiding?

  1. Doe de Digitale Transformatie Scan en lees, bespreek en bewaar je resultaten
  2. Stuur je vragen eventueel van tevoren in. Zodat we ze zeker (anoniem) kunnen behandelen tijdens de sessie.

Deelname aan deze bijeenkomst is gratis. Aanmelden is wel verplicht.

Zoek hieronder naar handige tips voor vrijwilligers