Online meeting: Vrijwilligers laten groeien, hoe doe je dat?

Datum: 17 mei 2022
Tijd: 14:00 - 15:00 uur
Locatie: Zoom, link na aanmelding

Het is mooi om vrijwilligers te laten groeien in je organisatie. Maar hoe doe je dat? In deze gratis online meeting van ‘Vrijwilligers Aan Zet‘ worden ervaringen uitgewisseld op dit gebied.

Je kunt met elke vrijwilliger in gesprek gaan en individueel kijken welke groei mogelijkheden er zijn voor die vrijwilliger. Coaching, cursussen etc. Je kunt ook kijken wat je organisatiebreed aanbiedt aan je vrijwilligers. Of misschien een deel van je vrijwilligers, afhankelijk van de taken die ze uitvoeren?

De bedoeling van deze workshop is dat je niet alleen komt halen maar ook komt brengen. Die ervaringen kunnen positief maar ook minder positief zijn. Dat geeft niks want daar kunnen we samen van leren, en daar gaat het om in deze workshop.

Aan deze online meeting kunnen maximaal 25 vrijwilligers-coördinatoren deelnemen. Deze online meeting is geheel gratis en bedoeld voor vrijwilligerscoördinatoren werkzaam in de zorg en welzijn, bij bibliotheken, musea en andere organisaties. Aan dit webinar kunnen maximaal 25 personen deelnemen.

Zoek hieronder naar handige tips voor vrijwilligers