Training ‘Social Media rond immaterieel erfgoed’ voor gevorderden

Datum: 13 september 2022
Tijd: 19:30 - 21:00 uur
Locatie: Online, link na aanmelding

Bijna iedereen is vandaag de dag wel op een of meerdere social media platforms actief. Maar hoe kun je social media inzetten voor je organisatie of het promoten/zichtbaar maken van je immaterieel erfgoed? Daarom organiseert het Kenniscentrum Immaterieel Erfgoed Nederland, speciaal voor de beoefenaars van immaterieel erfgoed in Overijssel, een training social media (voor gevorderden) op dinsdagavond 13 september.

Over de training

In een praktische social media training voor beginners en gevorderden geeft Malou te Wierik uitleg over de social mediakanalen, hoe je ze kan inzetten voor jouw organisatie, welke keuzes je hierin kan maken en wat wel werkt en wat niet. Je gaat naar huis met inzichten en tips die je direct in de praktijk kan brengen voor jouw immaterieel erfgoed organisatie.

Basis en gevorderden

De eerste training wordt op 28 juni om 19.30 uur gegeven en is een basistraining. De tweede training is voor gevorderden en vindt plaats op 13 september deze start eveneens om 19.30 uur. Deze tweede training is een vervolg op de eerste en daarmee naast gevorderde gebruikers van de socials ook uitermate geschikt voor mensen die de eerste training hebben bijgewoond.

Over de trainer

De training wordt verzorgt door Malou te Wierik. Malou is mede-eigenaar van Buro Dertig, een communicatiebureau werkzaam in de culturele- en erfgoedsector. Ze is er van overtuigd dat online zichtbaarheid en het vertellen van je verhaal aan het juiste publiek via social media heel belangrijk is en je organisatie zo toekomstbestendig kan maken.

Kosten

De training is bestemd voor vrijwilligers uit de provincie Overijssel. Er zijn geen kosten aan verbonden, maar aanmelden (via onderstaande knop) is wel verplicht. Na aanmelding ontvangt u binnen enkele werkdagen een bevestiging.

Zoek hieronder naar handige tips voor vrijwilligers