Online workshop Vloggen

Datum: 19 december 2023
Tijd: 19:30 - 21:30 uur
Locatie: Online

Wil jij meedoen aan de Nationale Vrijwilligersprijzen 2024 en kun je wel wat hulp gebruiken bij het maken van je vlog? Meld je dan aan voor een online workshop Vloggen op 19 december. Ook als je niet van plan bent mee te doen aan de Vrijwilligersprijzen, maar gewoon meer wilt leren over het maken van vlogs voor je erfgoedinstelling ben je van harte welkom!

Programma

In de workshop van twee uur helpen professioneel filmer Ramon Masius en communicatie adviseur Chulah Berkowitz je op weg om het verhaal van je organisatie helder te krijgen en over te brengen in een vlog. Met behulp van een concreet stappenplan bouwen we je boodschap op. Aan het einde van de workshop ben je in staat een goede vlog van 1 minuut op te nemen. 

Ramon is professional filmer en maakte de hele productie van de online tv-serie over de Nationale Vrijwilligersprijzen 2022 en de documentaire van 2023. Je kunt hem echt alles vragen wanneer het over filmen gaat.

Chulah is communicatieadvsieur met een antropologische achtergrond. Ze heeft o.a jarenlange ervaring en expertise opgedaan met communicatie rond vrijwilligerswerving. Chulah is fan van Simon Sineks’ Golden Circle die ervan uitgaat dat mensen en organisaties zouden moeten communiceren vanuit hun ‘why’.

Aanmelden

Wil je meedoen aan de vlogworkshop? Meld je dan aan voor de online workshop op 19 december 2023 van 19:30 tot 21:30. Deelname is gratis, maar aanmelden is wel verplicht.

Zoek hieronder naar handige tips voor vrijwilligers