Bijeenkomsten Sponsoring en fondsenwerving

Datum: 27 juni 2024 tot 20240916
Tijd: 19:30 - 21:00 uur
Locatie: 27 juni en 16 september : Kulturhus De Mozaïek, Kroonplein 58 Lemelerveld

Ben je op zoek naar financiering voor jouw erfgoedproject? Tijdens drie bijeenkomsten ontdek je de subsidiemogelijkheden van verschillende landelijke fondsen en delen we tips en handvatten voor het maken van je projectplan en indienen van je aanvraag.

Webinar

Tijdens het webinar op 14 mei vertellen grote landelijke fondsen, het Cultuurfonds, het Mondriaanfonds en het Fonds voor Cultuurparticipatie, over de regelingen die zij hebben voor erfgoedorganisaties. Ook delen we tips en ervaringen over kleinere fondsen en financieringsmogelijkheden in Overijssel. Er is ruimschoots gelegenheid om vragen te stellen en je te laten inspireren door de verschillende regelingen.

Datum: 14 mei 2024
Tijdstip: 19:30 tot 21:00
Digitaal, via Teams

Bijeenkomsten

In twee vervolgbijeenkomsten ga je verder aan de slag met het uitwerken van je aanvraag. Tijdens de bijeenkomsten leer van Eleón de Haas wat er komt kijken bij het aanvragen van een bijdrage bij een fonds, krijg je tips voor het maken van een goed projectplan en komt ook sponsoring voorbij. Deze sessies bieden waardevolle inzichten en richtlijnen om je kansen op financiering te vergroten.

Datum: 27 juni en 16 september 2024
Tijdstip: 19:30 tot 21:30
Locatie: Kulturhus De Mozaïek, Kroonplein 58 Lemelerveld.

De bijeenkomsten Sponsoring en fondsenwerving worden georganiseerd door het Kenniscentrum Immaterieel Erfgoed Nederland (KIEN) in samenwerking met het Erfgoedplatform Overijssel.

Zoek hieronder naar handige tips voor vrijwilligers