Besloten facebookgroep voor Overijsselse erfgoedvrijwilligers

Vandaag is het Nationale Vrijwilligersdag! Zonder vrijwilligers geen erfgoed, daar zijn we van overtuigd. Ter ere van deze feestelijke dag, lanceert het Erfgoedplatform Overijssel een speciale besloten facebookgroep voor vrijwilligers in de provincie.

Het doel van deze besloten groep is om het onderlinge contact tussen vrijwilligers te vergroten. Als vrijwilliger binnen een erfgoedorganisatie heb je misschien vragen over bijvoorbeeld auteursrechten, collectiebeheer, het werven van nieuwe vrijwilligers, social media of fondsenwerving. Deels zullen de antwoorden op deze vragen terug te vinden zijn in de kennisbank op dit platform. Maar die is zeker niet volledig en wordt voortdurend aangevuld. Daarom kan je nu in deze besloten groep alle vragen die je tegenkomt in je vrijwilligerswerk stellen aan medevrijwilligers in Overijssel.

Naast het onderlinge contact, is het uiteraard ook mogelijk om eenvoudig contact te leggen met de medewerkers achter het Erfgoedplatform Overijssel. Daarnaast houden we iedereen via de groep graag op de hoogte van het cursusaanbod en erfgoednieuws.

We hopen jullie allemaal binnenkort online te ontmoeten in onze facebookgroep:

Zoek hieronder naar handige tips voor vrijwilligers