Erfgoedvrijwilliger.nl en NLvoorelkaar slaan handen ineen

Erfgoedvrijwilliger.nl is een samenwerking aangegaan met NLvoorelkaar, hét platform voor vraag en aanbod van vrijwilligerswerk. Dankzij de samenwerking worden de vacatures die je op erfgoedvrijwilliger.nl plaatst automatisch ook getoond op de kanalen van NLvoorelkaar.nl. Hierdoor is het bereik van de vacatures vele malen groter, en de kans dat erfgoedorganisaties en erfgoedvrijwilligers elkaar kunnen vinden dus ook!

Op zoek naar nieuwe vrijwilligers? Sla drie vliegen in één klap!

Musea, archieven, molens, monumenten, kastelen en historische verenigingen draaien veelal op de kracht van vrijwilligers. Helaas blijkt het in de praktijk niet altijd even makkelijk om het vrijwilligersbestand op peil te houden en nieuwe vrijwilligers te vinden.

Kun je als erfgoedorganisatie wel wat hulp gebruiken bij het vinden van nieuwe vrijwilligers? Op de website Erfgoedvrijwilliger.nl kun je gratis vacatures plaatsen. Je vacature krijgt een plek in de landelijke database, zodat potentiële vrijwilligers uit heel Nederland ze kunnen vinden. Jouw Overijsselse vacature wordt niet alleen gepromoot via de kanalen van Erfgoedvrijwilliger.nl en NLvoorelkaar, maar ook via de nieuwsbrief en social mediakanalen van Erfgoedplatform Overijssel. Hiermee sla je dus drie vliegen in één klap!

Vrijwilliger worden?

Wil jij ook jouw steentje bijdragen en je inzetten voor het behoud en de beleving van geschiedenis, erfgoed of taal? De vacaturebank op Erfgoedvrijwilliger.nl helpt je om vrijwilligerswerk te vinden dat bij jou past.

Verdieping

Ook als je al actief bent als vrijwilliger in de erfgoedsector dan heeft Erfgoedvrijwilliger jou iets te bieden. Onder verdieping vind je informatie en trainingen die je op weg helpen je verder te ontwikkelen in jouw vrijwilligersfunctie.

Zoek hieronder naar handige tips voor vrijwilligers