November is de Maand van digitaal erfgoed

In november is het de Maand van het digitaal erfgoed, hét event voor en door Nederlandse organisaties op het gebied van cultuur, erfgoed, onderwijs en onderzoek. Van 1 tot en met 30 november komen resultaten, nieuws en ontwikkelingen rondom digitalisering van cultuur voorbij in allerlei activiteiten. Volg workshops, lezingen en symposia die partners in het Netwerk Digitaal Erfgoed organiseren en laat je inspireren bij je plannen voor 2024!

Voor wie

De Maand van het digitaal erfgoed is er voor alle professionals en vrijwilligers binnen de erfgoedsector, de ontwerpsector, digitale cultuur en podiumkunsten. Bijvoorbeeld mensen die verantwoordelijk zijn voor de digitalisering, collectiebeheer of medewerkers die zich bezighouden met communicatie en publiekstaken. 

Je bent natuurlijk van harte uitgenodigd om de presentaties, workshops, symposia, kennissessies of andere activiteiten in de Maand van het digitaal erfgoed bij te wonen. Wil je op de hoogte blijven van wat er gaat komen? Houd het programma via de site in de gaten of schrijf je in voor de NDE-nieuwsbrief.

Programma

Meld je activiteit aan

Organiseer je zelf iets op het gebied van digitaal erfgoed? Laat het weten via info@netwerkdigitaalerfgoed.nl.

Zoek hieronder naar handige tips voor vrijwilligers