Training op maat

Iedere erfgoedinstelling heeft haar eigen unieke behoeften en uitdagingen. Daarom bieden we ook trainingen op maat aan, zodat je als instelling een programma kunt laten ontwikkelen dat specifiek is afgestemd op jouw vrijwilligers en organisatie.

Onze trainingen op maat zijn flexibel en kunnen worden aangepast aan de specifieke doelen, wensen en prioriteiten van jouw erfgoedinstelling. We werken nauw samen met jou om de inhoud, duur en vorm van de training te bepalen, zodat het perfect aansluit bij de behoeften van jouw vrijwilligers.

Of je nu behoefte hebt aan training op het gebied van gastvrijheid, rondleidingen, digitalisering, educatie of een ander aspect, ons ervaren team staat klaar om een training op maat te ontwikkelen die aansluit bij jouw specifieke situatie.

Neem contact met ons op om de mogelijkheden voor training op maat bij VASCO te bespreken. Samen kunnen we ervoor zorgen dat jouw vrijwilligers de kennis en vaardigheden ontwikkelen die nodig zijn om het erfgoed van jouw instelling op een professionele en inspirerende manier te behouden en te delen.

Zoek hieronder naar handige tips voor vrijwilligers