Trainingslocatie beschikbaar stellen

Wil je jouw erfgoedinstelling beschikbaar stellen als trainingslocatie? Dan kun je twee van je vrijwilligers kosteloos laten trainen. Bij VASCO moedigen we graag het delen van kennis en ervaringen aan. Het bieden van trainingsfaciliteiten op verschillende locaties in Overijssel is een geweldige manier om een kijkje te nemen in de keuken van andere instellingen en tegelijkertijd een waardevolle leerervaring te creëren.

Door jouw erfgoedinstelling open te stellen als trainingslocatie, draag je bij aan de ontwikkeling van erfgoedprofessionals in Overijssel en vergroot je de onderlinge verbondenheid binnen de sector. Het is een unieke gelegenheid om je instelling te profileren en te laten zien wat jullie te bieden hebben.

Bij VASCO zorgen we voor de coördinatie van de trainingen en zorgen we ervoor dat alles soepel verloopt. Onze ervaren trainers zullen samen met de deelnemers gebruikmaken van jullie faciliteiten, waarbij ze kunnen profiteren van de specifieke expertise en context die jouw instelling te bieden heeft.

Als je geïnteresseerd bent in het beschikbaar stellen van jouw erfgoedinstelling als trainingslocatie, neem dan contact met ons op. We bespreken graag de mogelijkheden.

Zoek hieronder naar handige tips voor vrijwilligers