Wil je trainer worden?

Bij VASCO streven we ernaar dat iedereen in Overijssel kan profiteren van hoogwaardige trainingen tegen een laag tarief. Om dit te realiseren, zijn we voortdurend op zoek naar enthousiaste trainers op verschillende plekken in de provincie die bereid zijn om hun kennis en expertise te delen door het geven van trainingen.

Als trainer bij VASCO krijg je de mogelijkheid om een waardevolle bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van erfgoedprofessionals in de regio. Je hebt de kans om jouw expertise over te dragen en anderen te inspireren om hun vaardigheden en kennis te vergroten. Bovendien is het een uitstekende gelegenheid om jezelf verder te ontwikkelen als trainer en om te netwerken met andere professionals in de erfgoedsector.

Trainers met verschillende achtergronden en expertisegebieden zijn welkom. Of je nu gespecialiseerd bent in gastvrijheid, digitalisering, educatie, inclusie of een ander relevant vakgebied, jouw kennis en ervaring zijn waardevol voor ons trainingsaanbod.

Als je geïnteresseerd bent om trainer te worden bij VASCO nodigen we je van harte uit om contact met ons op te nemen. Samen kunnen we erfgoedprofessionals helpen groeien en de erfgoedsector in Overijssel versterken.

Zoek hieronder naar handige tips voor vrijwilligers