Nieuw ‘Cultuurloket DigitALL’ subsidieert initiatieven gericht op digitale technologie en publieksbereik

Wil je je publieksbereik vergroten met digitale technologie? En zoek je daarvoor financiering? Vanaf 1 september 2022 kun je aankloppen bij het nieuwe Cultuurloket DigitALL. Het Cultuurloket richt zich op musea, theaters, muziekpodia, filmtheaters, festivals en producenten van professionele podiumkunsten in Nederland.

Digitale technologie

De komende drie jaar financiert het Cultuurloket DigitALL cultuurorganisaties om een nieuwe stap te zetten met digitale technologie. Een stap die verder gaat dan het vernieuwen van de eigen website. Denk aan de wens om een groter of diverser publiek te bereiken, een beter product of dienst aan te bieden of de relatie met de bezoekers te versterken.

Voor wie?

Cultuurloket DigitALL ondersteunt theaters, muziekpodia, musea, filmtheaters, festivals en producenten van professionele podiumkunsten, verspreid over het hele land. Ze geven voorrang aan projecten waarbij culturele instellingen samenwerken. Doel is om juist ook kleinere instellingen te ondersteunen. Daarom kunnen instellingen met structurele Rijkssubsidie alleen deelnemen, wanneer zij samenwerken met instellingen die geen structurele exploitatiesubsidie van ministerie of Rijkscultuurfonds ontvangen.

Meer weten?

Cultuurloket DigitALL organiseert op korte termijn twee online Q&A sessies: op 5 september en op 13 september, van 15:30 tot 17:00 uur. Meld je hier aan voor een van deze sessies. Ook zal Cultuurloket DigitALL een presentatie verzorgen op het Congres Podia festival Evenementen op maandag 19 september in TivoliVredenburg in Utrecht.

Zoek hieronder naar handige tips voor vrijwilligers