De Nationale Archeologiedagen

Datum: 16 juni 2023 tot 20230618
Tijd: 08:00 - 18:00 uur
Locatie: Landelijk

Op 16, 17 en 18 juni vinden de Nationale Archeologiedagen 2023 plaats. Hét weekend waarin organisaties die zich bezighouden met archeologie hun deuren openen voor publiek. In het hele land zijn allerlei activiteiten te beleven: van lezingen, demonstraties en wandelingen tot festivals, markten, workshops en excursies.

Programma

Tijdens de achtste editie van de Nationale Archeologiedagen laten organisaties door heel Overijssel en de rest van Nederland zien hoe leuk archeologie is en welke interessante vondsten er zijn gedaan!

Check voor meer informatie over het programma van 2023 de website van de Nationale Archeologiedagen of blijf op de hoogte door je aan te melden voor de nieuwsbrief.

Kijk hier voor een impressie van de Archeologiedagen 2022.

Meld jouw activiteit aan!

Wil jij met jouw organisatie helpen om nog meer mensen voor archeologie te interesseren? Check hier hoe je jullie publieksgerichte activiteiten kunt aanmelden en mee kunt doen aan de Nationale Archeologiedagen. Voor meer tips, tricks, tools en inspiratie kun je terecht op de website van Archeologie Leeft!

Stichting Nationale Archeologiedagen

De Nationale Archeologiedagen worden georganiseerd door Stichting Nationale Archeologiedagen. Deze stichting zet zich in om de Nederlandse archeologie toegankelijker te maken voor iedereen, zodat veel meer mensen kunnen genieten van al het leuke en leerzame dat deze spannende wetenschap te bieden heeft.

Zoek hieronder naar handige tips voor vrijwilligers