Training ‘Gastvrijheid’ – geannuleerd

Datum: 14 november 2022
Tijd: 13:15 - 16:30 uur
Locatie: Palthe Huis, Marktstraat 13 in Oldenzaal

Gastvrijheid draait het om het contact tussen jou en de mensen die je ontmoet tijdens jouw vrijwilligerswerk. Dit kan zijn bij de balie, wanneer je een rondleiding geeft of een klas ontvangt. Gastvrijheid bepaalt voor een groot gedeelte de ervaring die een bezoeker heeft bij jouw erfgoedinstelling. Jij bent daarin essentieel. Wil je zeker weten dat jij de bezoekers de beste ervaring geeft? Dat leer je tijdens deze training.

Tijdens een training op maandag 14 november in Museum Palthe Huis in Oldenzaal leer je welke gastvrijheidsprincipes je kan toepassen op jouw organisatie. Je leert te kijken door de ogen van de bezoeker, wat maakt dat zij zich gastvrij ontvangen voelen? Tijdens de bijeenkomst is er ruim de gelegenheid om onderling ervaringen uit te wisselen.

De bijeenkomst wordt geleid door Sandra Schipper. Dankzij haar ervaring in verschillende musea heeft ze een goed beeld van wat een bezoeker verwacht én wat een bezoek extra bijzonder maakt.

Programma
13.00 uur: inloop met koffie/thee
13.15-16.30 uur: cursus o.l.v. Sandra Schipper

Deze training is bestemd voor vrijwilligers uit de provincie Overijssel. Er zijn geen kosten aan verbonden. De training is helaas geannuleerd en zal in 2023 opnieuw aangeboden worden.

Zoek hieronder naar handige tips voor vrijwilligers