Erfgoedplatform Overijssel aangesloten bij erfgoedvrijwilliger.nl

Erfgoedplatform Overijssel is sinds kort aangesloten bij de landelijke website erfgoedvrijwilliger.nl. Musea, molens, monumenten, kastelen en historische verenigingen draaien veelal op de kracht van vrijwilligers. Erfgoedvrijwilliger.nl helpt deze organisaties door potentiële vrijwilligers te bereiken, te inspireren en met hen in contact te brengen.

Kosteloos vacatures plaatsen

Overijsselse organisaties die op zoek zijn naar erfgoedvrijwilligers kunnen vanaf nu gratis een vacature plaatsen op het platform via erfgoedvrijwilliger.nl/vacature-plaatsen. Door alle vrijwilligersvacatures in de erfgoedsector bij elkaar te brengen, is er meer aandacht bij een brede groep geïnteresseerden. Door de aansluiting op erfgoedvrijwilliger.nl hoopt het Erfgoedplatform Overijssel bij te dragen aan een toekomstbestendige erfgoedsector in Overijssel.

Landelijke samenwerking

Erfgoedvrijwilliger.nl is een initiatief van Erfgoed Gelderland, Erfgoed Brabant en Erfgoedhuis Zuid-Holland. Inmiddels zijn Erfgoedpartners Groningen, Erfgoed Zeeland, Landschap Erfgoed Utrecht, Museumfederatie Fryslân, Huis voor de Kunsten Limburg, Platform Drentse Musea, NMF Erfgoedadvies Noord-Holland en nu dus ook Erfgoedplatform Overijssel aangesloten.

Wil je op de hoogte blijven van alles wat er rondom Erfgoedvrijwilliger.nl gebeurt? Bekijk dan de agenda of abonneer je op de nieuwsbrief.

Zoek hieronder naar handige tips voor vrijwilligers