Win een geldbedrag voor jouw organisatie met de Nationale Vrijwilligersprijzen!

Dit jaar zijn er mooie geldbedragen te winnen met de Nationale Vrijwilligersprijzen. Wat maakt jullie vrijwilligerswerk zo mooi? Vertel dit in een korte vlog van 1 minuut en maak kans op de hoofdprijs van 15.000 euro. Voor genomineerden en favorieten zijn bovendien geldprijzen van 750 en 2000 euro te winnen!

Hoe werkt het?

Maak als vrijwilliger of vrijwilligersorganisatie een korte vlog van maximaal 1 minuut over jullie vrijwilligerswerk . Vertel wat jullie aangrijpt in jullie activiteiten. Wat maakt wat jullie doen zo mooi? En waar krijg jij kippenvel van?

Op de website van de Nationale Vrijwilligersprijzen kun je het format voor de vlog downloaden. Je kunt je filmpje tot en met 28 februari 2023 insturen via vrijwilligersprijzen@nov.nl of whats appen naar nummer 0683515082.

Een selectiecommissie beoordeelt de ingezonden video’s en kijkt specifiek naar emotie, groot of klein die bij het vrijwilligerswerk een rol speelt. Net als voorgaande jaren kiest de commissie zes genomineerden. Van deze 6 genomineerden maken we een videoportret op basis waarvan de jury bepaalt wie er wint.

Wat kun je winnen?

Je maakt kans op de hoofdprijs van 15.000 euro, een prijs van 2.000 euro voor de nummers 2 tot en met 6 of een prijs van 750 euro als je tot één van de 80 (!) favorieten van de selectiecommissie behoort.

Doe mee en inspireer anderen om vrijwilliger te worden!

De Nationale vrijwilligersprijzen zijn in het leven geroepen om vrijwilligers en vrijwilligersorganisatie te waarderen. Naast dat je kans maakt op prijzen of een mooi videoportret, inspireer je duizenden anderen om ook vrijwilligerswerk te gaan doen. Je kunt je vlog ook gebruiken op je eigen website en je social media kanalen. En wie weet levert het ook voor jouw organisatie nieuwe vrijwilligers op!

Kijk voor meer informatie over de voorwaarden en prijzen op de pagina van de Nationale Vrijwilligersprijzen.

Zoek hieronder naar handige tips voor vrijwilligers