Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Van Zenden Naar Interactie

november 7 @ 19:30 - 22:00

Als vrijwilliger heb je veel kennis van de erfgoedinstelling of collectie op de plek waar jij werkt. Hoe kun je ontdekken of een bezoeker graag veel informatie wil of liever zelf wil rondkijken? Hoe kun je van zenden naar interactie gaan en de bezoeker echt boeien? Vraag je je af hoe je om kunt gaan met de verschillende typen bezoekers die jouw erfgoedinstelling bezoeken of heb je daar misschien nog niet over nagedacht? Wil je leren hoe je kunstwerken en objecten op een boeiende manier kunt bespreken met volwassenen?

Tijdens de training nemen we je mee in de wereld van Visual Thinking Strategies (VTS), een wetenschappelijk onderbouwde methode om kunstwerken en objecten op een onderzoekende en kritische manier te bekijken. Samen praten we over verschillende aspecten en kenmerken van kunst en erfgoed en ontwikkel je een nieuwsgierige en onderzoekende houding.

Deze training biedt praktische vaardigheden en inzichten om als vrijwilliger in de culturele sector de bezoekers een unieke en inspirerende ervaring te bezorgen en is geschikt voor beginnende vrijwilligers maar ook voor mensen die al langere tijd vrijwilliger zijn.

Praktische informatie

Datum: donderdag 7 november
Tijdstip: 19.30 tot 22.00
Locatie: N.T.B.

De kosten voor deze training zijn € 40,- (excl. btw) per persoon en kan via deze link. Jij of je organisatie ontvangt naderhand een factuur. Dit kun je in het formulier aangeven.

Locatie

De Reggehof, Goor
De Höfte 5
Goor, Overijssel 7471DK Nederland