Laden Evenementen

« Alle Evenementen

De Kracht van Inclusie

mei 16 @ 19:30 - 22:00

Een inclusieve samenleving is een open samenleving waar iedereen ertoe doet en van waarde is, ongeacht de verschillen. Ieder mens draagt op zijn of haar manier bij aan de samenleving en is, juist dankzij de verschillen tussen mensen, zo waardevol en betekenisvol! In een inclusieve samenleving heeft iedereen dezelfde rechten en dezelfde kansen om zelfstandig mee te doen op alle terreinen van het leven. Maar… hoe inclusief ben jij in je werk als vrijwilliger? En hoe inclusief is jouw organisatie eigenlijk?

Tijdens de training leer je hoe je als vrijwilliger een open en inclusieve omgeving kunt creëren, waarin iedereen zich gewaardeerd en welkom voelt, ongeacht achtergrond of beperking. We reiken je praktische handvatten en theoretische inzichten aan om inclusie op verschillende niveaus te bevorderen.

We laten je zien hoe makkelijk het is om onbewust mensen op te zoeken die op jou lijken. We dagen je uit om door de ogen van anderen te kijken en te ervaren dat iedereen een eigen perspectief heeft. Samen ontdekken we dat diversiteit juist waardevol en betekenisvol is voor onze samenleving.

Praktische informatie

Datum: 16 mei
Tijdstip: 19.30 tot 22.00 
Locatie: N.T.B.*

De kosten voor deze training zijn € 40,- (excl. btw) per persoon en kan via deze link. Jij of je organisatie ontvangt naderhand een factuur. Dit kun je in het formulier aangeven.

*Deze training op jouw locatie boeken? Neem contact op. Als je jouw locatie ter beschikking stelt mogen twee vrijwilligers gratis deelnemen aan deze training.

 

Gegevens

Datum:
mei 16
Tijd:
19:30 - 22:00