Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Training: Gastvrij? Dat zijn wij!

december 14

Ben jij vrijwilliger in een erfgoed instelling en kom jij veel in aanraking met bezoekers? Ben je suppoost, sta je achter de balie of ontvang je bezoekers op een andere manier? Dan is deze training echt wat voor jou!

Tijdens de training gaan we aan de slag met de basis van gastvrijheid maar ook gaan we oefenen met situaties die ons allemaal al wel eens zijn overkomen. Wat kun je doen als je ‘lastige’ vragen krijgt of als een bezoeker bijvoorbeeld toch gaat eten op een plek waar dat niet mag? Hoe blijf je vriendelijk maar hoe stel je ook grenzen aan wat kan en mag in jouw erfgoed instelling?

De training bestaat uit een stukje theorie maar we gaan vooral praktisch aan de slag en ervaren wat (on)gastvrijheid met je doet.

Deze training is geschikt voor beginnende vrijwilligers maar ook voor mensen die al langere tijd vrijwilliger zijn. De training wordt gegeven door Daniëlla van der Stelt van VASCO.

Opgeven

De kosten voor deze training zijn € 40,- (excl. btw) per persoon en opgeven kan via dit formulier. Deze training op jouw locatie? Neem contact op via vasco@erfgoedplatformoverijssel.nl.

Gegevens

Datum:
december 14