Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Gastvrij? Dat zijn wij!

april 11 @ 10:00 - 12:30

Ben jij vrijwilliger bij een culturele instelling en kom jij veel in aanraking met bezoekers? Ben je suppoost, sta je achter de balie of ontvang je bezoekers op een andere manier? Dan is deze training echt wat voor jou!

Tijdens de training gaan we aan de slag met de basis van gastvrijheid maar ook gaan we oefenen met situaties die ons allemaal al wel eens zijn overkomen. Wat kun je doen als je ‘lastige’ vragen krijgt of als een bezoeker bijvoorbeeld toch gaat eten op een plek waar dat niet mag? Hoe blijf je vriendelijk maar hoe stel je ook grenzen aan wat kan en mag in jouw erfgoed instelling?

De training bestaat uit een stukje theorie maar we gaan vooral praktisch aan de slag en ervaren wat (on)gastvrijheid met je doet. Deze training is geschikt voor beginnende vrijwilligers maar ook voor mensen die al langere tijd vrijwilliger zijn.

Praktische informatie

Datum: 11 april
Tijdstip: 10:00 tot 12:30 
Locatie: N.T.B.*

De kosten voor deze training zijn € 40,- (excl. btw) per persoon en kan via deze link. Jij of je organisatie ontvangt naderhand een factuur. Dit kun je in het formulier aangeven.

*Deze training op jouw locatie boeken? Neem contact op. Als je jouw locatie ter beschikking stelt mogen twee vrijwilligers gratis deelnemen aan deze training.

 

Gegevens

Datum:
april 11
Tijd:
10:00 - 12:30

Locatie

NTB